Belangenverstrengeling ten top

Joepi: Boer Dijsselbloem gaat de functie die Jan Kees de Jager en Wouter Bos te heet werd onder de voeten, overnemen om burgers verder in het verderf te storten want goed wordt er niemand van behalve de eurofielen die maar al te graag steekpenningen ontvangen van bedrijven zoals een KPN, of een Dexia of ING. Blijkbaar heeft het decadentiegehalte van europese nep-vertegenwoordigers zo’n hoogte bereikt dat men niet inziet dat een Nederlandse vertegenwoordiging haaks staat op de Europese vertegenwoordiging.

En hier komt de aap uit de mouw; Als Jeroen aangeeft geen landen uit de euro te willen zetten dan hebben we te maken een ondervertegenwoordiging van het Nederlands volk. Een belangenverstrengeling ten top. Want ondanks het stokpaardje van vertegenwoordigers ‘euhh nederland is een exportland” heeft Nederland wel degelijk baat aan een ontkoppeling van de euro en de failliete landen. Het niet onderwerpen van het Euro-project aan een ontvlechting staat gelijk aan hoogverraad. Ik herhaal HOOGVERRAAD en schending van de genomen eed om ons Nederlanders te vertegenwoordigen.

Het is dus of het een of het ander. Of je vertegenwoordigt de Nederlanders door een referendum te organiseren of je kiest ervoor bij de eurofielen te slijmen om na een korte periode van het doordrukken van europese en dictatoriale regelgeving deze te gebruiken als een sprinkplank om bij de Shell of zo te geraken. Zullen we met lede ogen aanschouwen hoe deze eurofiele vertegenwoordiger onze soevereiniteit verder uitholt ? Of zullen we in opstand komen en ons via talloze netwerken over het net gaan organiseren om ons ongenoegen kenbaar te maken ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.