Onverschilligheid 1% zal niet vergeten worden

Ook al kan de 1%  nu baden in de onverschilligheid en angstig staren naar het potje goud, de internationale belangen of welke constructie de 1% er tegenwoordig op nahoudt om ons unieke mensen te gebruiken als slaaf voor hun vieze spelletjes van het stiekem vergiftigen van mensen tot het legitimeren van leugens, om jonge mensen fysiek of psychologisch naar de verdommenis te helpen, door deze te sturen naar oorlogsgebieden. En er is geen oorlog zo groot als de oorlog van de armoede.

Van het opzettelijk vaccineren van Afrikaanse volkeren tot het niet erkennen van  menselijke rechten zoals toegang tot schoon drinkwater en pesticide-vrij voedsel, terwijl we met z’n allen maar een korte periode doorbrengen op Aarde. Maar nee, de o zo hardwerkende 1% is ervan overtuigd dat de Aarde vol is handelt ook daarnaar door het starten van psychologische, agrarische en financiële oorlogen. Ze luisteren maar al te graag naar hun duiveltje wat hen armoede en gezichtverlies influistert, maar vergeet niet; God(swt) zal de 1% op dezelfde manier vergeten zoals de 1% ons vandaag vergeet. Hallo Beatrix, heb je dan geen hart of is je hart van steen ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.