Vervang je GMO

Ooit gehoord van genetische gemanipuleerd voedsel ? Waarschijnlijk heb jij al kilo’s genetische gemodificeerd voedsel naar binnen gewerkt in de vorm kunstboter, supermarktkoekjes, supermarktgroenten, 0% vet producten, 0% suiker producten en ga zo maar door. Dit is doorgevoerd in onze voedselketen zonder zonder 1 anp of morele overweging om de bevolking te informeren. Ik durf zelfs de stelling aan dat meer dan 95 % van de producten bij de Albert Heijn of een Jumbo genetisch, gemodificeerd organisme bevatten. Organisme die onze lever niet kan afbreken en vele gezondheidsaandoeningen kunnen opleveren van kanker, tot hartfalen en van spontane allergie tot diabetes.

 

 

One Comment

  1. Edje

    Iedereen moet zijn eigen groententuintje beginnen maar dan wel geen GMO zaden van Monsanto gebruiken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.