Dow naar de 14000 – cijfermanipulatie nooit groter

Hoe bedoel je crisis ? Hoe bedoel je omvallende banken zoals een SNS bank ? Hoe bedoel je want Amerika is aan het herstellen volgens zeer aanstaande economen en de Europese werkgelegenheid trekt weer aan. Hahahaha Yeah right. De vertegenwoordigers van de bankiers creëren bewust een probleem zodat ze onder voorwaarden met een zogenaamde oplossing kunnen komen. Wacht niet langer en handel naar je geloof en gezond verstand. Want ze bedoelen met het stimuleren van de markten, niet het spekken van jouw portemonnee maar hun eigen portemonnee door inflatie – zie gasprijzen. Kijk naar de geschiedenis van Zimbabwe en Argentinië.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.