Inzet EU-Trollen illustreert onzekerheid EU-wankers

Je herkent ze met kreten als “een referendum heeft geen zin” en “terug naar de gulden is zo’n onzin”, of “we zijn maar een klein landje en moeten wel” en zo zijn er vele trollen uitspraken. Wat dacht je van de klassieke “ze zijn er om ons te helpen” of de vieze “de begroting is zo ingewikkeld jullie zouden er niets van snappen”. En wat dacht je van een “hoe moeten we anders opboksen tegen China en de opkomende landen” en de tussen lippen door “in crisistijden is er geen tijd voor een democratisch leider danwel het proces “. Laat je dus niet op kast jagen en stuur of comment je beste trol-zin door.

One Comment

  1. Mark Chavez

    Wat dacht je van “de werkgelegenheid is weer opgeveerd” en de huizenmarkt is weer aan het herstellen en het vertrouwen is sterker gestegen dan verwacht en de onlangs gelanceerde meevaller voor de staat dankzij garantie aan centrale bank …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.