Vervang je asn-rekening

Terwijl de 0,01 % per jaar 24 miljard euro binnenharkt, pro-israel vertegenwoordigers Asn bank willen dwingen te investeren in bezette gebieden van Palestina, Jan Hommen het Oranje-gevoel illustreert door duizenden mensen op straat te zetten en een gare bitchslap van een Dijsselbloem die sommige nog erkennen als een minister van Financiën bankpersoneel wil korten op hun salaris van 24 duizend per jaar in plaats van de 1 % aan te pakken zoals een Jan Hommen of een Sjoerd. Is een heksenjacht dan nog een kwestie van een of, of een wanneer. Nou wat denk je zelf ? En het is altijd hetzelfde verhaal – kosten besparen – personeel is kostenpost – bitch wij zijn het kapitaal.

Diep teleurgesteld zou ik zijn als ik maar enig geloof had in de zogenaamde vertegenwoordigers maar Godzijdank geloof ik niet in politiek en dus ook niet politieke spelletjes. Politiek is het woord van de rijke, vertegenwoordigd door de geldhongerige en verwoord door de leugenachtige en de psychopathische. Net alsof het nieuwe woningakkoord ook maar iets voorstelt. Ik ben niet van plan er nog meer woorden aan vuil te maken. Ik denk dat de hedendaagse blunders op het gebied van veiligheid, integriteit, democratische rechtsgang en buitenlandse politiek meer dan genoeg zeggen over wie het land nu echt bestuurt. En wij zijn het niet…

Check de ontnuchterende kijk op zaken van Max Keiser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.