Vervang je Windows – schakel over op Ubuntu

Microsoft en belastingHet is vrij simpel als je een klein beetje wilt veranderen van de beperkingen van een os zoals een windows. Ubuntu is daarvoor een geschikt os vooral voor de tegenwoordig kleiner worden apparaten. Maar ook goed voor je 15 tot 19 inch laptops vooral als je de gekraakte versies beu bent en de hele tijd moet bent van de wormen en virussen die het met zich meeneemt. En laten we vooral niet het belastingontduikings beleid van Microsoft en de arrogante vertoningen achteraan volgend en zeer zeker ook niet de trage opstartijden.

Ubuntu is the name. And serving is my game.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.