Een revolutie kopen

Als vaste lezer hoef ik je vast niet te vertellen wat er met een beetje geld en geduld al dan niet mogelijk is en dat werken van een John Perkins met zijn Confessions of a Economic Hitmen geen abracadabra voor je is. De VS is in het verleden in talloze keren verantwoordelijk geweest voor zogenaamde regime-changes door er een een dergelijke economic hitmen erop af te sturen.

Maar wat een economic hitman kunnen wij, de 99% ook simpelweg door al het zwevend zilver op te kopen. Op deze manier onttrek je geld uit het systeem wat het systeem ook gezonder maakt en komt het de inflatie ten goede. Want inflatie = hoeveelheid X snelheid. Bernanke werkt dus aan de hoeveelheid, laten wij aan de snelheid werken of de langzaamheid om het zo maar te zeggen. Schaapje zegt “maar zo help je de economie niet” – ik zeg “welke economie” ?

Wil jij ooit “Run, Draghi, Run they are coming” of “Run, Bernanke, Run, You QFukked it all up.” kunnen zeggen, roepen of luidkeels omroepen. Koop dan een zilver muntje and you might get just what you wish for. Geweldloos en doortrapt, typisch Hollands, karakteristieken verwerkt als een ingrediĆ«nt in oud Holland stoofpotje is mij een Wat ga je kopen?revolutie wel waardig.

Wees gewaarschuwd: de auteur van dit schrijven heeft ook wat zilveren munten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.