Het aantal karteldenkers groeit

De MSM heeft haar ontzettend gevoelige sprieten gebruikt om er vervolgens achter te komen dat er meer dan gedacht, karteldenkers zich manifesteren onder politieke partijen. Vreemd, hoe zou dat toch allemaal komen ? Want iedereen heeft een hekel aan complotdenkers, dat is immers geprogrammeerd door de 1%. Karteldenkers daarentegen zijn een terrorist in de ogen van de 1% want hij terroriseert het 1% plan door het open en bloot te leggen, alsof het andere mensen zijn:-).

En ze doen zo hun best om deze groep mensen te etiketteren met een bepaald laag of chaotisch manier van denken, een bepaalde extreme politieke vertegenwoordiging, of te labelen als dorpsgekken. Nu zul je waarschijnlijk wel denken “he, ik voel helemaal geen negatieve associatie met de term karteldenkers en dat klopt, want ze zijn all-in gegaan met het woord complotdenkers”. En daar komt die negatieve associatie maar laten het houden bij de term karteldenkers. Want relevant is het niet. Deze is misschien leuk; kan je het aantal karteldenkers gelijkstellen met het aantal mensen dat de roverheid niet vertrouwt? Ik denk het wel, stout dat ik ben.

Wat denk jij ? Denk je dat een handje vol mensen in staat zijn zich te organiseren om zo een wereldse voordeel te genieten vanwege de overkoepelende belangen, ten nadele van de burgers van dat land? Of acht je ze niet in staat ? Dan mag je van mij doorlopen. Zo is het geestelijk volledig normaal en acceptabel om te karteldenken als getuige zijnde van de afgelopen gebeurtenissen sinds de Salamon Towers zijn ontruimd en kennis hebbende van de geschiedenis. Voor de rest hoop ik dat je kan lachen met dit dubieuze, en verhelderend schrijven. Voor zover de verheldering dan hè..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.