Vervang je racisme – we zijn allen mensen

De Koran leert ons dat God(swt) het Hebreeuwse volk in eerste instantie heeft gezegend boven de wereldbewoners in de tijd van onze profeet Mozes door ze te bevrijden uit de ijzige en moordlustige greep van Pharao uit Egypte. De meeste profeten die we vandaag kennen uit het Heilige schrift hebben joods bloed, denk aan Salomon(vzmh), David(vzmh), Jacob(vzmh) en Harun(vzmh). Geen enkel volk heeft zo veel boodschappers van God mogen ontvangen zonder telkens weer de fout in te gaan. Of het nu gaat om het vermoorden van profetische boodschappers tot het oprichten en het in stand van een land door structurele landjepik, intimidatie en complotten. Een land wat de oprichters hun ziel zal gaan kosten en waarvan vele huidige inwoners vanwege de onrust beginnen te twijfelen over de landtoekenning en verhuizen massaal naar andere landen.

Het past een spiritueel religieuze man of vrouw niet om andere mensen anders te behandelen  dan dat zijzelf behandeld willen worden. Het komt immers je ervaren superioriteit echt niet ten goede, het is dan immers misplaatst en van de hoogmoed zit je dan in de val.  Wat zal Jezus(vzmh) doen op het moment dat hij terugkomt; zal Hij welvarende Israëliërs groeten of de Palestijnen bevrijden uit deze hel die wij realiteit noemen. Nou wat denk jij ? Denk je dat Jezus(vzmh) gevoelig is lobbygroepen of propaganda ?

Wil je een bepaald systeem vervangen dan is het belangrijk om de schaamteloosheid en de maatschappelijke disfunctionaliteit helder te illustreren en te verkondigen. Men moet zich schamen om een bepaald feest zoals Sinterklaas met de huidige machtsverhouding of land waarvan de totale functie totaal verloren is gegaan door de gewelddadige intolerantie,  instandhouding en uitbreiding van diens grenzen om het doel of de celebratie niet meer te steunen dan wel te vieren. Godvrezende joden doen er goed om te verhuizen onder dergelijke omstandigheden, het gedrag van een dergelijk natie heeft veel weg van een strijdende aap, met alle respect naar apen natuurlijk.

One Comment

  1. Brahimovich

    Wat je zegt man; Israël is Kain.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.