Vervang Riek Bakker – Centrumring is nergens voor nodig

Riek BakkerRoosendaal is sinds de sluiting van de coffeeshops niet meer zoals het eerst was. De stad is al jaren aan het doodbloeden met een Philips die de handdoek in de ring gooit en verhuist, woningcorporaties die huren constant verhogen om banken te plezieren en politieke vertegenwoordigers die elkaar in de haren vliegen en betaald krijgen om elkaar in de in de haren te vliegen.

De verloedering neemt grote stappen door de aanhoudende leegstand, de hoge werkloosheid en de ondervertegenwoordiging van van elke Roosendaler. Maar betalen moet je. Ja oke, maar waarvoor, om Riek Bakker miljonair te maken met een paar huisblokken en een rotonde. Dit is gewoon pure economische zelfmoord puur en eerlijk.

Maar zeg eens: Hebben ze jou wel eens gevraagd over een centrumring of hoe we de zaken hier in Roosendaal het beste kunnen regelen of kunnen aanpassen ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.