Vervang je schoen !?

Mocht je toe zijn aan een nieuwe schoen, dan is het belangrijk om je oude schoen richting leugenachtige vertegenwoordigers te gooien. De mond van deze talking heads zoals een Hillary is een ideaal recycle-countainer. Zo moet de schoenengooister gedacht hebben voordat ze de zaal met haar handen omhoog had verlaten. Maar ik kan er natuurlijk wel naast zitten. Heb jij een andere reden  voor het gooien van een schoen naar Hillary ? Want zeg nou zelf, waarom zou je geen schoen willen gooien naar Hillary ? Het is nauwelijks de equivalent van het gooien van de bommen die zij heeft geautoriseerd op soevereine landen. (Libië, Syrië, Jemen, Pakistan enzovoorts). Ik zeg daarom ook Shoes Away.

One Comment

  1. V

    Eerste reactie van Hillary – is dat een vleermuis ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.