Geldstroom nog nooit zo laag geweest – QE iskeburt

M2He dat is vreemd want de MSM vertelde mij onlangs dat de economie aan het aantrekken was en dat de huizenmarkt aan het herstellen was, dat er meer banen worden gecreëerd en mensen massaal sterke pc’s kopen voor hun woonkamer zodat ze Powerpoint en Excel kunnen gebruiken.

Ze zeiden ook dat de inflatie laag was en Griekenland aan het herstellen was en dat Timmermans superbang is voor Rusland en dat separatisten slechte mensen zijn die niet willen werken en daardoor veel meer tijden hebben voor het organiseren van een referendum en het in de fik steken van autobanden. Iets waar de bevolking echt niet op zit te wachten. Wie zit er nu te wachten op invloed in het land waar hij of zij woont ?

Verder gingen ze nog door over dat centrale banken geen geld printen wel een beetje valuta en dat dat alles behalve inflatoir werkt – want stel je voor dat centrale banken op deze gewiekste manier rijkdom van je zouden bestelen dat zou absoluut niet door de beugel kunnen. Maar als je tegenwoordig iets gedaan wilt krijgen dan doe je het via België of het nu gaat om opkopen van waardeloze Amerikaanse staatsobligaties, het verbergen van je belastingcenten of het ondersteunen van een coup a la Yatsenyuk.Invloed VS - HorseHead Kerry

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.