Vervang het fractioneel reserve bankieren – END THE FED

JFKAl meer dan honderd jaar zitten we in het systeem van de Federal Reserve. Een systeem zonder zichtbare tralies of cipiers. Desondanks houdt het systeem de hele mensheid gevangen. Onszelf, onze kinderen en onze kleinkinderen.

Vele hebben geprobeerd het FED-complot te ontmaskeren en het leven gelaten. Denk aan John F. Kennedy, Muammar Gaddafi, Saddam Hoessein, Malcolm X, Martin Luther King, Gandhi enzovoorts.

De ware terroristen zijn de FED-bankiers en hun terrorisme wordt academisch verbloemd met woorden als inflatie, deflatie, rente waarmee ze ongemoeid oorlogstuig kunnen kopen en situaties naar hun hand zetten. Denk aan de eerste Wereldoorlog en de 2e, Irak, Vietnam, Noord-Korea, Cuba, Jemen, Pakistan, Libië, Nigeria, Mali, Somalië, Syria en nu ook in Oekraïne.

Alle oorlogen zijn bankiersoorlogen en omdat de FED-bankiers nu de media in handen hebben zullen vele denken dat oorlogen iets met het geloof te maken heeft. Niets is minder waar. De FED-bankiers kunnen enkel ongemoeid en rustig hun gang met het bloeddrinken van de wereld als we elkaar blijven bevechten om onzinnige, culturele zaken.

De oorlogen worden rechtstreeks aangestuurd door de FED-bankiers. Vroeger werd een oorlogszuchtige tiran beperkt door zijn liquide middelen (goud en zilver) om zijn soldaten te betalen en werd de val van het rijk vergezeld met de uitputting van deze middelen om een groter imperium te stichten.

Qadhafi-reason-killedTegenwoordig kan de private FED alles en iedereen kopen en zo’n eigen agenda realiseren, tenzij je corruptievrij bent natuurlijk. Soldaten/Huurlingen krijgen meer geld als ze onder een andere vlag een missie volbrengen, of het nu gaat om een coup, een false flag of een terroristische aanslag. Het belang om het fractioneel reserve bankieren te stoppen is enorm. Wees dus zeer bewust van je keuze wat je bijvoorbeeld gaat doen met je vakantiegeld.

Ga je de banken helpen met het lenen van je euro’s voor een t-shirt of ga je wat goud en zilver kopen ?  Boycott de propaganda op nu.nl, vk.nl, nrc.nl, nieuws.nl, bndestem.nl, trouw.nl, telegraaf.nl enzovoorts en ik tref je in de mars.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.