Zionistische apartheidstaat gaat kinderen in Nigeria “helpen”

Kijk maar…

Zouden ze dezelfde behandeling krijgen als de Palestijnse kinderen ? Israël mag sinds de holocaust alles doen met mensen. De holocaust was immers gigantisch gruwelijk. israel-palestinian-children-confinement-.siZo gruwelijk dat ze het recht hebben om mensen op dezelfde manier te behandelen. Niet-joden hebben de holocaust niet gekend en mogen kinderen dus niet zo behandelen. Tenminste als we de overweldigende holocaust-campagne mogen geloven. Horen jullie mij Boko Haram ? Kinderen opsluiten, martelen en ontvoeren is alleen weggelegd voor zionisten in Israël. Want jullie zijn slechts goyims. Aldus volgens het Theodorl Herzl gefluister in mijn oor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.