Valuta over en je wilt het witwassen – Ga naar Belgie

Belgie's VS obligatiesZoals je kunt zien gaat het leven van een centrale bankier niet over rozen. Als mensen of landen zoals China, Rusland, India, Iran en Brazilië je valutaspelletje niet willen meespelen en massaal je obligaties dumpen dan moet je soms wel wat risico’s nemen. Ook al gaat het in dit geval ten koste van de financiële onafhankelijkheid geloofwaardigheid van België, voor zover er natuurlijk sprake van was na het Fortis en het Dexia-schandaal.

Link

Link

2 Comments

  1. Steenkool

    Ik zeg je het is Guy Verhofstadt die tegen die huurlingen zat te bleeeren in Kiev maar ik kan me vergissen…

  2. V

    Comment noted.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.