Vervang je Amazonegebied !?

Amazone gebied - EcuadorVan de week is bekend gemaakt dat de centrale bank van Ecuador problemen heeft met het aflossen van de rente-houdende leningen aan Goldman Sachs waardoor deze nu onder druk haar goudreserves moet gaat halveren om een valutaire cash-flow te genereren richting GS. Goud levert geen rendement maar wel stabiliteit en kan niet geprint worden zoals de bekende fiat-papiertjes.

Er wordt vervolgens ook overwogen om in het nationaal park massale olieboringen toe te staan ondanks de diversiteit aan leven in het gebied en dat allemaal om de crimineel rente-op-rente-op-rente-lening aan Goldman Sachs in nietszeggende fiat-dollars te kunnen terugbetalen. Een lening wat in haar vorm niet is ontworpen om eerlijk te terug te betalen omdat de rente-dollars niet zijn uitgeprint en slechts dient om de houder leeg te zuigen en de uitbater te verrijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.