De ondergang van de dollar – een update en de implicaties

Armoede door valutavervalsingWat als ik nou tegen je zeg dat ik 8000 ton goud heb maar omdat het allemaal “onhandig” werkt (voor mij) in het dagelijkse betalingsverkeer, krijg je van mij allerlei VerVang-biljetten die net zo veel waard zijn als echt goud of zilver, omdat het erop geschreven staat. Ik denk dat een ieder dan zal gaan denken “he dat is wel een harde claim” en kun je bewijzen dat je 8000 ton goud hebt waarop ik zeg ja en nee, de audit kost allemaal teveel en de VerVang-biljetten zijn inflatie-bestendig, echt waar, ondanks de printmogelijkheden en de rente voor het gebruik ervan is erg laag en bladiebladiebla. Echter als er angst heerst onder de mensen zijn ze bereidwilliger hun gezond verstand naast zich neer te leggen. Angst fungeert als een rookgordijn voor de valutaterroristen. En laat dat nu net de werkwijze zijn van de centrale banken. En als het ergens mis loopt dan geef je je “hulpprogramma’s” interessante namen zoals TLTRA, TORP, NIRP, ZURP zodat mensen blijven denken dat je echts iets aan het doen bent voor hun ipv je bankvriendjes.

Link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.