Vervang je crisis – print money, money print

Valuta printenWaarom werken als je valuta kunt printen ? Waarom het land omploegen als je valuta kunt printen? Waarom de koeien of geiten melken als je valuta kunt printen? Waarom moeite doen om haring binnen te halen als je valuta kunt printen? Waarom waarde creëren als je valuta kunt printen? Waarom studeren als je valuta kunt printen? Waarom mensen helpen als je valuta kunt printen? Waarom appels plukken met gevaar voor je eigen leven als je valuta kunt printen? Waarom olijfolie persen als je valuta kunt printen? Waarom huizen bouwen als je valuta kunt printen? Waarom kleding maken of repareren als je valuta kunt printen? Waarom wegen aanleggen of een waterput slaan als je valuta kunt printen? Waarom hennep telen als je valuta kunt printen? Waarom kaas of boter maken als je valuta kunt printen? Waarom bijenkorven verzorgen als je valuta kunt printen? Waarom hout sprokkelen voor de winter als je valuta kunt printen?

Omdat je zonder menselijk arbeid geen waarde kunt creëren. Omdat je valutapapier niet kunt eten verteren of “lekker” smaakt zonder melk. Omdat het geen calcium of omega 3 bevat. Omdat je er niet geletterd van wordt door ernaar te staren. Omdat het geen verfrissend gevoel geeft na een hap ervan. Omdat het niet lekker dippen is. Omdat het nat wordt als het regent. Omdat je het niet kunt drinken als je dorst hebt. Omdat je er geen bevredigend gevoel van krijgt door mensen niet te helpen. Omdat het niet geschikt is voor kleding vanwege de inkt wat sporen achterlaat en niet ademt. Omdat het niet lekker roken is. Omdat het geen vitamine D bevat. Omdat het geen zoete medicijn is. Omdat het niet goed brandt voor in de winter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.