Vervang je krenterigheid – betaal met de hoogste valuta: je lach

In een wereld waar alles energie is, is het niet moeilijk te bedenken dat je met lach of groet de sterkste valuta in bezit hebt die er bestaat. Het kan alles kopen en het kost de gever niets dan het samentrekken van een paar spiertrekkingen op je gezicht. Begeleid met een groet en oprechtigheid kan de ontvanger niets anders dan de gever de sterkste valuta met liefde terug te geven. Omdat het zijn dag al heeft vervolmaakt, zijn bestaan met liefde heeft bevestigd. En waar wetenschappers van de kwantummechanica zeggen alles is energie zeggen moslims God is Groot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.