Vervang je dip en dip – Oldschool dippen

[slideshow_deploy id=’5051′]

Heb je je wel eens afgevraagd hoe het komt dat de Egyptenaren de tijdloze piramiden hebben gebouwd ? En wat ze aten en dronken om zoiets fenomenaals te bouwen? Nou ik kan je vertellen dat ze niet aan de worst en croissants zaten. Het was oldschool dippen en linzensoepen met dadels. Dus wil je lekker gezond doen en je gezond en lekker voelen. Probeer het maar eens en koppel het terug.

Pak een schoteltje en vul het met extra virgin olijfolie 10 ml.

Pak een potje amandelpasta en en schep er een theelepel amandelpasta in.

Doe hetzelfde met hazelpasta, en tahin(sesampasta) en extra sterke honing.

Even roeren en klaar. Verschillende variaties zijn mogelijk. Denk aan Arganolie en hennepolie. Pak wat vezelrijk Marokkaans, Turks of Hollands brood het liefst zonder haar. En dip voor buikland. Eventueel met een heerlijk theetje met de volgende bestanddelen; wat groene thee, lavendelzaadjes, niembladeren, ijzerhardbladeren, gedroogde gember en gedroogde steviabladeren. En dit is iets waar zelfs Ginny Mooy intens van zou kunnen genieten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *