Ongelimiteerde valutavervalsing oorzaak van ALLE oorlogen !!

valuta printenIk kan me voorstellen dat je als een drukke baan hebt en weinig tijd om het een en ander uit te zoeken dat je al snel denkt dat oorlog tegenwoordig maar iets te maken heeft met religie of wat dat betreft olie. Ondanks dat olie een grote rol speelt is het slechts a means to an end – een middel om oorlogen te realiseren. De echte oorzaak van het hedendaagse terrorisme is het ongelimiteerd valutaprinten van de centrale banken waar de FED als ergste naar voren komt. Door het ongelimiteerd valutaprinten worden huurlingen/soldaten betaald om legitieme regeringen omver te werpen, false flagoperaties gefinancierd, psyops gelanceerd, propagandistische  informatiestromen door MSM onderhouden enzovoorts. Als je van informatie afhankelijk bent van een Alexander Sassen van Elsloo of een Koos Jansen om de vertaalslag te maken dan denk je dat het iets te maken heeft met soennieten of shiiten – zie je misleiding, verdeel en heers. Niets is minder waar.

Soennieten en Shiiten zijn beide moslims. Net zoals katholieken en protestanten beide christenen zijn. Niemand is geboren zonder empathisch vermogen. We worden alleen gebrainwashed om te denken dat het empathisch vermogen een last is voor onze ontwikkeling en dat moslims in het Midden-Oosten niets beter te doen hebben dan elkaar uitmoorden, terwijl ze onbewust tegen elkaar worden opgezet door zionistische valutavervalsers. Valutavervalsers die baat hebben bij verdeeldheid, misleiding en vooral afleiding zodat hun eigen positie niet in gevaar komt en financiële macht (petrodollar) standhoud voor zover het kan.

Als we een einde willen maken aan de oorlogen, dan moeten we een einde maken aan het fractioneel reserve bankieren oftewel het ongelimiteerd valutaprinten. Want zolang de centrale banken bestaan zullen er altijd oorlogen zijn zodat zij haar verborgen agenda kan doorzetten. Alleen de “vijand” verandert van gezicht en kleur; dan is het de Libiër, dan de Irakees, dan de Somaliër, dan de Syriër, dan de Iranees, dan de Oekraïner, dan de Rus, dan de Chinees en dan de Afrikaan enzovoorts. En als er geen vijanden meer zijn, dan financieren ze er gewoon een want aan valuta geen tekort. Je kan het immers printen, maar mensen kan je niet printen.

Je kan hetgeen wat ik voor waarheid aanschouw als extreem ervaren, maar weet dat dit alleen maar kan omdat de leugen extreem is(tegenpolen). Wat is de leugen zonder waarheid? Vroeg of laat zal de leugen een kopstoot krijgen van de waarheid en er zal niets van overblijven. Hoe donkerder de duisternis, hoe lichter het licht. Dat wil niet dat ik de waarheid in pacht heb. Ik verkondig datgene wat ik geloof zonder inmenging van valuta, wat vaak hetgeen wat recht is krom wil praten. Daarom zie je ook geen advertenties op mijn pagina of subsidiemogelijkheden. God(swt) is mijn Provider.

Je kan misschien mijn persoon aanvallen, ridiculiseren (vanwege het recreatief gebruik van hennep of het kijken naar porno) of zelfs vermoorden maar mij krijg je niet dood. Ik vertegenwoordig namelijk iets meer dan de persoon die dit heeft ingetikt. Ik ben een idee van vrede, vrijheid en harmonie en ideeën kan je niet vermoorden of in een doofpot stoppen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.