Takfiris misbruiken Islam en accepteren zionistische hulp

De Islam leert ons dat je in een oorlog je gevangenen als gasten moet behandelen en niet moet vernederen of onnodig moet martelen of nog erger koelbloedig vermoorden. Je doet jezelf als de persoon in kwestie tekort door zo onmenselijk en onislamitisch te handelen. Het is onislamitisch en het getuigt wederom van een psyops van de VS om de boel te destabiliseren. Met vrede valt er niets te verdienen en met de afsluiting van het 2e kwartaal kan je de exploderende huizenbubbel in het Westen moeilijk aan de lente wijten.

Cui bono? De Meerikaanse oorlog-economie – Lockheed Martin, Halliburton en de petrodollar. Verder is het binnen de Islam onislamitisch om iemand een ongelovige te noemen want je kan niet in zijn hart kijken of in de toekomst, noch bezit je over de Goddelijke Weegschaal. En laat dat nu net de definitie zijn van het woord takfiris. Ondanks het lekkere weer is er WEER een propagandashit-storm gaande. Hoe lang gaan we deze super corrupte, bloeddoordrenkte dollar nog accepteren? Elk persoon die de dollar accepteert heeft niet alleen inkt maar ook bloed aan zijn handen van de Irakezen, Syries, Libiers, Somaliers, Vietnamezen, Oekrainers, Egyptenaren, Tunesiers, Rwandezen, Nigerianen, Turken, Pakistanen, Amerikanen, Afghanen en Palestijnen. Het is er, ook al zie je het niet.

Link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.