Vervang je anti-semitisme – moslim-jodenhaat zinloos

AladdinAls een literaire Aladdin bewandel ik de fijne lijn tussen het anti-semitisme en het zionistische gedachtengoed en moet eerlijk toegeven dat de 0.001% haar huiswerk ijverig en vakkundig heeft uitgevoerd, al dan niet achter gesloten deuren en ramen en met verlies van eigen ziel. En in mijn nauwe pad kom ik 4 gaten tegen waarin vele voor mij en vele achter mij zijn gevallen. En ik waarschuw je omdat er geen bord staat van kijk uit onstabiele pad of gevaar voor instorting. Als je er naar kijkt zou je zeggen dat het stabiel is totdat je erop staat want dan val je van het pad van de verlichting.

Aladin deeltHet eerste gat heet de evolutietheorie oftewel het Darwinisme. De gedachtengoed die we onze kinderen leren dat mensen strijdende apen zijn die onderling moeten concurreren om te overleven. Een gevaarlijke gat waarin de strijd tegen elkaar als iets “natuurlijks” wordt gezien en onbewust het Yolo en het egoisme rechtvaardigt. Je bent volgens de leer immers niet meer dan een aap, weet jij veel terwijl je de verantwoordelijk over je eigen handelen “schoonveegt” aan de leer. Vele geletterden zijn er in gevallen om het groepsgevoel te handhaven of te ervaren(serotonine). Hoe kant het ook dat zo veel toegewijde maar gesubidieerde wetenschappers erin geloven? Een leer die je onbewust berooft van je empathisch vermogen en je geloof.

Aladin kijkt naar centrale bankenHet tweede gat heet de oprichting van de centrale bank (FED). Een systeem waarin rente en inflatie werken voor een kleine groep mensen die middels het centraal bankieren een wereldse roof op de arbeid van mensen plegen zonder dat deze het door hebben en door het verplichten gebruik te maken van een bepaalde valuta in het dagelijkse betalingsverkeer. Een valuta waar alleen de oprichters profijt van hebben en de rest van de Amerikanen en de wereld dmv diverse valutaswaps er een enorm financieel nadeel van ervaren(export inflatie). Het is voor de 0.001% de perfecte roof – een roof die eeuwenlang(1913) plaatsvindt maar niet wordt veroordeelt of verworpen tot er een collectieve verontwaardiging ontstaat onder de mensen. Iets wat Henry Ford als soort van voorspelde. Het is een diefstal waar zelfs de sleep-over bandits iets van kunnen leren.

Belangrijk is het om deze twee gaten te overkomen, want ze hebben een pact met elkaar gesloten waar de een zegt tegen de ander; Hou jij ze dom, dan houd ik ze arm.

Aladin promoot vredeHet derde gat heet de oprichting van de staat Israel. Een staat waarin er niet wordt gestreven naar gelijkwaardigheid of rechtvaardigheid maar oldschool imperialisme. Wie heeft er meer land? Rockefeller of Rothchilds? En terwijl deze hebzuchtige landeigenaren hun onverzadigbare lust naar MEER proberen te bevredigen, slagen ze er alleen maar in om onrust en meer bloedvergieten te verspillen onder de Hebreeuwse en Palestijnse bevolking. Beide die er alleen maar zijn om God(swt) te dienen en niet om naar elkaars hals te grijpen. Wie heeft er claim op het Heilige Land? Iedereen en niemand omdat we allemaal dezelfde bouwstenen delen en dat is stof en onderworpen zijn aan de vergankelijkheid.

AladinAls je er in slaagt deze drie gaten te overkomen en te herkennen voor wat ze zijn, dan wil ik je bij deze begroeten en waarschuwen voor de laatste gat. Deze gat is het moeilijkst om te overkomen omdat deze na elke geslaagde sprong zich er wederom een voor je voordoet(een ware spirituele marteling / fitna). Het is de strijd tegen je eigen ik. Het is de haat die je voelt voor bepaalde bevolkingsgroepen(moslims, joden, christenen, andersgezinden) die het helemaal niet verdiend hebben. Het is de haat die je gevoed krijgt omdat je door de Murdoch Massa Media te horen krijgt dat Israel Palestijnen vermoord of andersom, terwijl in het feite de 0.001% is die verantwoordelijk is voor het bloedvergieten. Het is de duivel die in je oren fluistert dat zij (je tegenstander) het op de een of andere manier verdienen om te overlijden door de slag van je handen, terwijl je met de zonde en bloed op je handen achterblijft, terwijl God(swt) hem heeft ontworpen, heeft gekleed, heeft ontwikkeld, heeft doen opgroeien en hem of haar de kans heeft gegeven om vredig te leven op deze Aarde. Het is het onverzadigbare verlangen van je oog en hart naar meer (plastic) spullen, meer kleren, grotere huizen, grotere auto’s, grotere burgers enzovoorts todat je genoegen neemt met wat je hebt en tot die tijd zul je altijd arm blijven hoeveel gouden/zilveren bergen, smaragden of diamanten je ook in je bezit hebt. Het is het onverschillig omspringen met energie die in de vorm van voedsel, brandstof of drinkwater komt. Het strijden tegen je eigen ik of de sprong herhalend maken over de laatste gat is de ultieme Jihad. Dat is de Heilige Oorlog en niet een paar Hebreeuwen/Arabieren afmaken omdat je diens materiale vermogen niet aanstaat terwijl je denkt dat zijn financieel vermogen een zegen is totdat het een vloek blijkt te zijn(dualiteit). En als je erin valt vindt zul je alleen maar Cain en zijn volgers vinden, die het nodig vonden om de eerste steen te gooien, om God’s schepsels om te brengen; een niet al te gezellige bbq-gezelschap om het zo even te stellen.

Jafar baaltDe Jihad is de oorlog tegen je eigen ik, zodat je mensen behandelt zoals je zelf behandelt wilt worden en niet wat de Jafar Massa Media er van maakt om haar oorlogen te verkopen dmv angst en meer macht te concentreren. Zodat je in harmonie met elkaar leeft en met niet al te veel kleerscheuren deze hypnotiserende wereld/dunya mag verlaten. Zodat je je rust vindt in het leven en de daarbij behorende materiele dood. De Jihad is de oorlog tegen de een-ogige kreupele duivel voor zijn gemene listen. En waar denk je dat je ultieme tegenstander in deze wereld zich gaat verstoppen. Op de laatste plek die je ooit gaat zoeken en dat is je eigen ik; your mind. De duivel heeft zich de Art of War al eigen gemaakt-nou jij nog.

“Nee hoor, ik bestaan niet”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.