Media, Mening

Vervang je zaplog.nl ?? Watsekeburt Patrick Savalle ?

zaplogoAls diehard blogger kon ik altijd wel genieten van de artikelen die op Zaplog werden geplaatst vanuit verschillende bronnen als antwoord op de commerciele Massa Media. En de reacties als aanvulling op de artikelen. Ik vind het wel jammer omdat ze een hele andere kant van het verhaal belichten. De kant die we van een Murdoch en de zijnen niet mochten weten. Van de vele reacties vond ik zelf de reacties van Liedetector er wel uitsprongen, vanwege de manier waarmee deze de trollen te lijf ging en zo komisch verwoord, zonder het constructieve te missen, dat het vaak mijn dag helemaal goedmaakte. En laten we Patje en Cassandra niet vergeten en de masochistische Nico de Geit.  Anyways: mocht zaplog niet meer online komen, dan wil ik hierbij mijn dank betuigen voor de vele verrijkende artikelen en de daaruit voortvloeiende inzichten. Wellicht tot wederziens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.