Lying King Obama stuurt 300 bewapende “adviseurs” naar Irak

Obama favors the bankersIn een wereld waar volgens de MSM propaganda nieuws is – oorlog vrede is – banken aanpakken, ze vrijspel via de FED geven, schijnveiligheid massale spionage betekent. Hoe kan ik je dit eens duidelijk maken? Het is de Nobelprijs winnende Lying King die niets meer is dan een marionet voor de conglomeraten om de olievelden en het Homeland te securatiseren en de oprichting van Palestina te voorkomen. In een wereld waar de banksters/slankiers aan de nietszeggende marionetten trekken is niets is wat het lijkt. Heb je ooit gehoord van soldaten die “adviseurs” zijn yeah right. En de kogels zijn zeker de notitieblokjes, ach hou op man. “Nee ga door” Oke dat is net zoiets als Predator Drones die mensen op bruiloften bombarderen met lavendelstruiken. Nepper kan het niet maar ga je gang want hoe nepper je woorden, hoe zwaarder mijn tekstuele munitie en ik zal niet rusten en ben bewapend met een toetsenbord en 350 aanslagen per minuut ben ik niet stoppen. Toegewijd om jouw wereldterreur te exposeren voor wat het Is. Denk aan je kinderen man; je zal maar een dronemoordende president als vader hebben waar tirannen als een Pol Pot of Caligula jaloers op zouden zijn.

Kerel wat denk je nou? Ik ben niet van gisteren en heb je door en voer een literaire capaouira op om mensen mijn tekst visueel te laten verteren. Het is tegenwoordig een ware kunst om diens aandacht vast te houden maar denk maar niet dat je hier mee wegkomt. De kracht die je geniet met je massamedia is zo obsoleet aan het worden als de papieren krant of de commodore.

Want hoe je ook went of keert; de toetsenbord(de moderne pen) is machtiger dan de Ak47(de moderne zwaard). Kijk eens naar je eigen Amerikaanse bevolking voordat de hele boel een grote Detroit verwordt. Want van een economie van de bevolking is er geen sprake. Het is de economie van de centrale banken en dat is GEEN economie maar een poppenkast, een monopolyspel met fiatpapier gemaakt van katoen. What a sick JOKE. En dit is wat ze bedoelen met realiteit kan vreemder zijn fictie. You just can’t make this shit up. mond smoerenEn dan ben ik de terrorist, ja tuurlijk omdat ik niet zwicht voor je angstpropaganda, je intimidatie(predator drone) of je spionage(NSA). Voor de echte terroristen (Rockefeller of Rothchilds) ben ik een terrorist en dat maakt mij een idealist, zichtbaar voor een ieder die letterend participeert. En zolang er geen ME-team mijn huisdeur intrapt voor whatever reden dan ook ga ik door met mijn literaire capoeira. Je kunt mijn Ubuntu laptop niet van mijn afnemen of mijn mond smoeren want ik zit in de niet in de Matrix – you have to take it from my dead corpse. You wanna live forever? Laat je horen, maak ze gek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.