Media, Mening

Vervang je “de wereld is vol” gedachte – END THE FED

Morgan_FreemanDaar gaan we weer. Dus Morgan Freeman vindt dat de wereld te vol is. Het komt me echt de strot uit dat deze valutair vermogende mensen denken dat ze meer zijn dan de valutair minder vermogende mensen. Want zijn woorden impliceren het echt, alsof de mens niet al nietig genoeg is, niet genoeg oorlogen zijn waarin mensen vroegtijdig komen te overlijden, niet genoeg gezondheidscomplicaties waaraan mensen wederom vroegtijdig aan komen te overlijden ondanks de vooruitgang op medisch, culinair en mentalistisch gebied.

Oke je hebt vier kinderen mooi. Mogen ze een lang en gelukkig leven leiden en vele kleinkinderen hebben maar ik kan het niet ontkennen dat mensen en de hedendaagse conglomeraten als virussen gedragen maar dat betekent niet dat wij mensen virussen zijn die maar even moeten worden omgebracht. Dat sommige het gebruik van een condoom een zonde vinden gaat me een beetje te ver, wellicht vanwege de achterliggende stimulerende gedachte dat je gewetenloos gemeenschap kunt hebben met iedereen zonder “bastaardproblemen”(excuseer voor de uitdrukking). Vroeger deden ze het met een schapendarm, schapendarm zondig?

De huidige jeugd die Facebookend, Smartphone-kijkend door het leven gaat, worden blootgesteld aan zoveel chemische troep zoals BPA, GMO en andere troep zoals fijnstof en elektromagnetische straling dat ze zich niet eens kunnen voortplanten. En dan hebben het nog niet over de wil(kijk naar de Japanners). Want waarom  zou je een kind willen opbrengen in een wereld vol met oorlog? Dan ben je niet meer dan een sadist. Ho, ho, ho. Misschien ga ik wat te ver maar daarentegen sta ik niet bekend om mijn nuance of wel CIDI?

Wat ik geleerd heb op mijn op zaplog-kamp is dat er genoeg is voor iedereen op de Aardbol, maar er is niet genoeg voor een ieders hebzucht. Als we alle wereldbewoners zouden verzamelen en plaatsen in Frankrijk zou iedereen nog een boederij kunnen onderhouden. Dus beste Morgan Freeman; De wereld te vol. Nee jouw hart is te klein. En het valt me eerlijk gezegd van je tegen. Kijk als een Rothschilds of een Rockefeller dit zei OK, ik verwacht niets anders. Misschien is het de Fukushima-straling of een vroege vorm van (valutaire) dementie.

conglomeratenDe echte problemen die deze wereld vernietigen zijn de als maar groter worden conglomeraten die gevoed door valuta afkomstig van centrale banken zoals de FED. Dat valuta gaan ze vervolgens tegen hoge rente doorlenen aan andere conglomeraten en voordat ze dat doen, nemen ze op de beurs posities om vol te kunnen profiteren van de exploitatie. En zij gaan vervolgens oerwouden omkappen voor de IKEA, olie-oorlogen starten voor een Shell, Halliburton of een BP. Vervolgens gaat de derde groep conglomeraten zich specialiseren op marketing en psychiatrisch wetenschap om de koopknop te vinden zodat ze hun dubieuze olie, goedkope designmeubelen en anti-biotica voedsel kwijt kunnen. And that’s all where it is all about. Alle bloedssporen leiden terug immers naar de FED. Maar daar hoor ik Morgan Freeman niet over. NEEE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.