Vervang je toilet-papier afhankelijkheid – gebruik water

Vervang je toilet-papier afhankelijkheidJe kent het misschien wel; je gaat naar het toilet voor een zware boodschap en je merkt dat je geen toiletpapier meer hebt. Ooops wat nu? Wat als ik je zeg dat je geen toiletpapier nodig hebt om je kont schoon te wassen. Sterker nog; het gebruik van toiletpapier geeft je de illusie dat je je kont schoon hebt gewassen, totdat je poepklonters in je Calvin Klein of Armani onderbroek tegenkomt zoals bij een schaap. Getting the picture. Marketeers van toiletpapier hebben ons aangepraat dat we zonder toiletpapier onze kont niet kunnen schonen, terwijl je al die tijd datgene wat je kont schoonmaakt binnen bereik hebt, en dat is WATER, Palestina en Detroit uitgezonderd. Tip; was achteraf wel je linkerhand zodat je niet door al die drama moet ondergaan zoals onderstaande lady.

4 Comments

  1. Kees

    Categorie Techniek, serieus?? Moet wel een heel bijzondere techniek zijn, hahaha.
    Thankx voor de tip, grappenmaker.

  2. Hahaha; Ik hoopte eigenlijk al dat iemand het zou opmerken. Toen ik op categorie klikte, moest ik een beetje glimlachen.

  3. jij krijgt geen (linker)hand meer van mij

  4. Ik accepteer alleen je rechterhand als groet en ik hoop dat je de mijne accepteert. Mijn rechterhand wel te verstaan 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.