Centrale banken zijn de ware virussen – 7 significante redenen

ValutavervalsingAls frequente bezoeker of lezer van mijn artikelen kan je het misschien zijn opgevallen dat ik veel van mijn artikelen wijd aan de centrale banken zoals de FED. Als je de significantie van mijn schrijven ervan niet inziet dan zal ik proberen zo volledig mogelijk, constructief al dan niet komisch proberen mijn argumenten te verwoorden. There it is;

10 SDR - Special Drawing Rights1. De FED kan met haar valutavervalsing de wereld meerdere malen opkopen zolang men het nietszeggende fiat-katoenpapier accepteert als legitieme vorm van geld. Ja er staat 1000 dollar of 500 euro op dus dan moet het wel waar zijn, met een leuk plaatje en een handtekening, wat me een enorm warm gevoel geeft van binnen. He Jim Rickards, if you like your SDR, you can keep your SDR.

2. De FED stimuleert met haar valutavervalsing conglomeraten (hallo Halliburton) tot het doen van misinvesteringen zoals schaliegas Schaliegas ravage in Wyomingwaarbij veel drinkwater verloren gaat. De valutastroom is immers oneindig en dat geeft mensen een andere mindset. Kijk naar de overdreven, overgewaardeerde internetbedrijven die nog een return on investment moeten laten zien. Twitter of Facebook bijvoorbeeld kan je niet eten of drinken en houden niet je niet warm in de winter als er iets aan de hand is met het gas. Je kan het ook niet in je auto stoppen. “He mijn auto rijdt op Twitter of Facebook”.

3. De FED en haar beleid van monetaire verruiming heeft ook invloed op de fiat-euro en elk ander fiat-papier wat niet gedekt is/wordt en rigoreus wordt geaudit om de expansie Aladin kijkt naar centrale bankenen de correlatie van het valutasysteem tegenover de harde assets zoals goud of zilver te bewaken. Los van de eventuele belastinginkomsten die roverheden als borg gebruiken om de valuta’s te lenen. Daarnaast kan ze met haar oneindige valutastroom aan fiat-katoenpapier voedselprijzen, energieprijzen beinvloeden en belangrijke graadmeters manipuleren zoals de goud of zilverprijs door valutair short te gaan zitten in de futures markt.

ron_paul_fed_cartoon4. De FED stimuleert overheden tot het overgaan van oorlogen voor het converteren van het fiat-papier in harde vaten olie, mineralen of andere soort assets. Fiat-katoen-papier is immers industriel onbruikbaar; je kan er niets mee bouwen, je auto rijdt er niet op en je kan het niet eten of drinken.

5. De FED heeft een monopolie op valutavervalsing en gebruikt functioneel het fiat-papier als vervoersmiddel om collectief de wereldbewoners te beroven van hun arbeid waar ze hun daadwerkelijke tijd, bloed, zweet en tranen aan hebben besteed. Want wees eerlijk; is je tijd en je spirituele, mentale en fysieke gezondheid hier op aarde niet je ware rijkdom?

Mileu verontreiniging6. De FED houdt en vergroot door middel van het monetaire verruiming (QE) de kloof tussen valutair rijk en valutair arm nog meer, wat uiteindelijk zorgt voor de onverschilligheid waar de (plastic) producten vandaan, wat voor milieuschade daarbij is veroorzaakt, wie ze waar heeft gemaakt en tegen welke prijs.

7. De FED probeert met haar oneindige rivier aan valutastromen door middel van de Mainstraim Media en valuta-cravende economen het publiek te overtuigen met uitspraken als (you just don’t fight the fed)Malcolm X en dat zij een positieve bijdrage aan mens, dier en natuur. Terwijl de arbeidsparticipatie nog nooit zo laag is geweest, de valutaire schulden nog nooit zo hoog waren geweest en de onverschilligheid en oorlogen nooit zo intens en frequent waren geweest. En waar gaat het heen met de wereld als zelfs casino‘s failliet gaan?

Ik hoop echt dat je begrijpt wat ik schrijf, want de toekomst van je (toekomstige) kinderen hangt er van af. Catch my drift? Oh ja; om nog even terug te komen op dat hele wereld is vol gedachte van Morgan Freeman. endthefedMet de aanwezigheid van de centrale banken is het zeuren om de wereld is vol-gedachte de equivalent van het ontwikkelen van een snel-spreidende kanker (God(swt) verbiede) en het zeuren om je gebroken nagel. En dit heeft allemaal kunnen gebeuren omdat mensen het echte valuta uit het oog zijn kwijt geraakt en dat is koper, zilver en goud. Waarom denk je dat de alchemisten zo’n hun best deden om lood om te toveren in goud? You follow me of roept je smartphone je?

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.