Mening

Vervang je anonimiteit – Wil je weten wie ik ben? Zeker weten?

VraagtekenIk ben de fijnstof ademende wandelaar, de door automobilisten gehate fietser, de forens, de wwer, de in de bijstand-zittende, de immigrant, de asielzoeker, de politieke vluchteling, de plastic-afvalscheidende, de velo-rijdende, de niet zombified naar smartphone in gezelschap kijkende, trekkende of vaak dragende, de rugtas-overal meenemende, de voor vrede-pleitende, de fiat-manipulatie pratende, de reclame-verachtende, de niet over de holocaust-schrijvende, de buiten de kader-denkende, de uit hogeschool-stoppende, de buiten de groep behorende, de thuiszittende, de coffeeshop-bezoekende, de God(swt) vrezende, de op mijn lust lettende, de tabak niet lustende, de disciplinair uitslovende, de van harddrugs afblijvende, de vanwege 22 hennepplanten uit huis gezettende, de culinair toverende, de bij de rechtbank klagende, de bij rechter pleitende, de AIVD-zoekende, de voor de meeste vacatures reagerend afwijzende, de nooit opgevende, de droomachtervolgende, de in Brazilie in openbaar vervoer vastzittende, de chipkaart veel te duur vindende, de door Bilderberg-plannen penetrerende, de GMO-walgende, de voor chemische zoetstoffen oplettende, de kip, vis en vlees nauwelijks etende, de met toetsenbord bewapende, de klimaatopwarming niet gelovende, de op weergeorienterende, de chemtrails wijzende, de duurzame mobiliteit hypende, de voor horizontale regeringsysteemstrijdende, de glimlach met glimlach betalende, de groet met groet wisselende, de glimlach op boze blik forcerende, de soms komisch dubbel groetende, de iedereen voor buurman/vrouw aanzienende, de gif tegen onwetendheid corrumperende, de je niet in je onverschilligheid latende, de pacifisme koesterende, , de pacifistische jihad-strijdende, de hennep-onderzoeksdata missende, de met drone gebombarderende, de met verarmd uranium zittende, de door Obamaś TomaHawk raket getroffende, de door autobom versnipperende, de door Cola bijna overlijdende, de film-kijkende, de aangeboden autoritjes van vrienden, familie of kennis vaak weigerende, de door paddenstoelen gefascinerende, de markt bezoekende, de kaars in het donker opstekende en niet de donker-vervloekende, de met hoge nietszeggende valutaire studieschuld levende, de voor harmonieus leven sparende, de betalingsverkeer kennende, de niet voor valuta zwichtende, de naar nieuwe energiebronnen zoekende, de die-hard bloggende, de Mocking Bird getraumatiserende, de door bashing sterker wordende, de geen stijl niet moetende, de altijd lezende, de onderzoekendede om vines lachende, de naar conglomeraten-woest-kijkende, de met geduld wachtende, de beleefdheid beoefende, de soms nuance missende, de niet roddelende, de oppervlakkige conversaties mijdende, de altijd stoppelbaard dragende, de in betere wereld gelovende, de big pharma-niet mogende, de door de MSM farce prikkende, de met adblocker en scriptstoppers surfende, de google mijdende, de startpage of duck-duck-go in plaats daarvan gebruikende, de niet bang om einzelganger genoemd wordende, de van de politici niets aantrekkende, de om niet contractverlenging vertrekkende, de van de ene baan naar de andere springende, de in de woestijn-roepende, de darwin-onderuithalende, de fractioneel reserve bankieren literair uitkledende, de fanatieke sport-beoefende, de leugen de voorsprong gevende, de leugen een kopstoot verzorgende, de voor gelijke rechten strijdende, de voor alles een selfie makend overdreven ijdel-vindende, de face tot face gesprekken genietende, de in het verleden van kennisboom ge-getende, de van overleden kinderen in oorlog hartverscheurende, de geen juwelen dragende, de zilveren munten bezittende, de aan armen gevende, de God’s(swt) Licht aanbiddende, de duivel exposerende, de blog niet ophoudende, de andere talen lerende, de helpende hand uitreikende, de materieel genoeg nemende, de kennis delende, de geen royalties voor vragende, Aladdinde altijd nieuwsgierig blijvende, de van zwarte magie afstand houdende, de met grote leiders sympathiserende, door Amerikaanse regering in het verleden gefoppende, de waarheid singulair beseffende, de geschiedenis kritisch bestuderende, de in het verleden op de beurs optie-strategie toepassende, de bij de bank in het verleden zwoegende, de door de politici in achterkamers als dom vee beschouwende, de val van het IJzeren gordijn getuigende, de naar het Midden-Oosten oorlog compromissen en oorzaak zoekende en nooit rustende tot ik van de slaap overkom gapende, de milieuverontreiniging teenkrommende, de in andere cultuur geinteresserende, de andersgezinde respecterende, de buren liefhebbende, de soms door rood lopen of fietsende, door hennepteelt niet mogen telende en nu gewoon weer thuis bij de ouders zitten en slapende, de zegen binnen elke vloek belichtende, de voor ontelbare praktijk rijbewijs-examen zakkende, de niet of nooit auto bezittende, de soms stoutmoedig naar adultmovies kijkende, de door Japanse overheid over Fukushimastraling bedrogende, de in China vanwege het 1-kind beleid en mijn sexe door arme mensen verdronkende, de in India door schoften verkrachtende en opgehangende en door ijdel bijgeloof opgeofferende, de door emotionele eerwraak omgekomende, de door de Massa Media als jihadstrijder afschilderende, de niet in vak passende, de door overheid in Egypte voor bevlogendheid veroordelend en naar gevangenis doorsturende, de in Libië door Obama gebombardeerde acties afkeurende, de voor onafhankelijke staten in Europa schreeuwende, de oorsprong van herkomst niet herinnerende, de hereniging met de oorsprong niet vergetende, de WK als een moderne gladiatorspelen vergelijkende, de vaak voor gek verklarende, de soms met puur emotie reagerende, de van de rente van de FED niet koud of warm wordende, de IMF en centrale banken niet vertrouwende, de altijd voor decentralisatie uitleggende, de voor psychiaters niet te classificerende, de crimea-onafhankelijkheid erkennende, de voor geen man knielende, de onttroostbare Palestijn, de vergeten Jemeniet, de van vis beroofde Somalier, de niet met drone-rust gelaten Afghaan, de door landeigenaren verscheurde vluchtelingen uit Syrië en Oekraïne, de in Zuid-Afrika armoedig strevende, de met pistolen door de favela’s in Brazilie stropende vanwege het niet beter weten of kennende, de door grondstoffen-hongerige conglomeraten omgekomen Rwandees, de vanwege geloof vermoorde Myanmar familie achterlatende, de van Shell olie-schandalen stervende, de door dogma’s Saudi-Arabische vrouw thuiszittende, de in ballingschap Hebreeuw levende, de vanwege hennep legalisatie uruguyaan genietende en medisch verwerkende, de om de werk in de stad verlegen Spanjaard zittende en dus door Europa zzpende, de tegen suïcidale wapentuig Franse pacifist protesterende, de vanwege dollar-hegemonie Argentijnse vrouw lichaam verkopende, This is VERVANG!!de in Griekenland vanwege IMF-rovende en perspectieven niet ziende eigen leven ombrengende, de naar de troika middelvinger opstekende, de in Brussel tegen ECB-protesterende klap krijgende en traangas ontvangende, de OWS sympatiserende, de poging om de OWS te reanimeren met mond op mond ademende door altijd gebruik te maken van fluorvrije tandpasta poetsende and shock, de voor geen mens te pakken krijgende and block – all clear. You can’t catch me, no man can. I REPEAT; ARE YOU NOT ENTERTAINED ? This is madness, NO this is VERVANG.

Ik ben Steve Beko, Nelson Mandela, Moeder Theresa, Ghandi, Che Guavara, John F. Kennedy, Muammar Gaddafi, Yasser Arafat, Benazir Bhutto, Michael Jackson, Malcom X, Martin Luther King, Bruce Lee, Ip Man, Leonidas, Galileo, Fibonnaci, Leonardo DaVinci, Pythagorus, Copernicus, Isaac Newton, Nikola Tesla, Albert Einstein, Sallehdin, Rumi, Mohammed Ali, Confucius, Sun Tzu, Abraham Lincoln, Edward Snowden, Alpha Blondy, Bob Marley, Nas, Damian Marley, E-life, Postmen, Fugees, Manu Chao, Appa, Ali B, Lange Frans, Extince en YesR. Ik ben de legbatterij, de mishandelde koe, de in veel te kleine hokken gekweekte vis, de onnodige omkapte bomen op station Breda, Literaire vergeldingde omgekapte bomen in het Amazone-gebied, het vervuilde zeewater in de Golf van Mexico, het drinkwater wat keihard, onnodig en zinloos in de grond wordt gespoten voor schaliegas, de gehandicapte kinderen als gevolg van het verarmd uranium in Irak, de zee die vol zit met radioactief afval en plastic, de zeemeeuw die dacht dat het plastic, eten was, de geest van de bij die dood is gegaan van de RoundUp, de boom die plaats moest maken voor het winkelcentrum, de stratosfeer die wordt besproeid wordt met chemtrails, de ionosfeer die door HAARP de gedachten van mensen manipuleert, de literaire vergelding voor een ieder die dacht dat deze de de menselijke, demonische, natuurlijke, dierlijke, schimmelende levensvormen, en de bijzonder evenwichtige staat van de Aarde zonder consequenties kan terroriseren, misbruiken, vergiftigen, manipuleren, verkrachten en vermoorden.

En wie ben jij?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.