Kabinet en vele slapen bij aanpak centrale banken – Wake up

JihadstrijderEen nieuwe dag en dat betekent weer een nieuwe literaire veldslag. Terwijl populisten het alleen maar kunnen hebben over symptonen zoals “jihadstrijders”(misschien heeft het woordje terrorist haar kracht verloren), ga ik het hebben over de ware terroristen. Jawel, de centrale banken want het zijn zij met hun valutaire fiat-stroom die deze onrust in grondstofrijke landen valutair gefinancierd hebben en in standhouden door het vervangen van hun waardeloze fiat-katoenpapier in industriel voorlopig toegepaste olie, mineralen en energie. Je auto loopt immers niet op katoenpapier en je laptop ook niet. En de politieke populisten die zwichten voor de valuta’s, die houden er een politieke agenda op na om bevolkingsgroepen tegen mekaar op te zetten zodat de positie van de centrale bankiers niet onder druk komt. Dus telkens is er weer een nieuwe afleiding, misleiding, angstcampagne zodat je je gezond verstand en je cognitieve vermogen niet richt op de ware valutavirussen; de centrale banken. Terwijl je valutair wordt uitgekleed, politiek wordt bespeeld als een tennisbal en je boze blik richt op de valutair in onderbroek lopende. Als je denkt dat ik op de een of andere manier lieg over het fiat-papierkatoen gebeuren, dan vraag ik aan God(swt) mij in de diepste dallen van de HEL te werpen voor mijn geschreven leugens over het fiat-papierkatoen systeem en ik daag elke centrale bankier het na te zeggen.

Dus als er een een journalist met of zonder ballen de tijd heeft en zich heeft vereerd met de gezelschap van een centrale bankier; stel hem dan deze vraag; ben je wel of niet de fiat-katoenpapier gebruikende mensen aan het beroven van hun arbeid door middel van rente en inflatie binnen het fractioneel reserve bankingsysteem? Krijg je een ja dan zitten ze per direct in een materiele hel(met natuurlijk eventuele redemption voor het spreken van de waarheid), krijg je een nee dan ontvluchten ze eventjes de materiele hel maar komt de echte HEL steeds dichterbij(en de redemption steeds verder weg voor het niet spreken van de waarheid). Krijg je een hoop gebrabbel dan stel je de vraag nog een keer en leg je de nadruk dat het een gesloten vraag betreft. Kraak die shit. Zodra er binnen een systeem een mogelijheid bestaat om te frauderen, dan kun je er vanuit dat er wordt gefraudeerd. Hebzucht of frauderen kent een bepaalde hoogte van consistentie. Van monopoly, tot pesten, van pokeren, roulette tot touwtje trekken. Het probleem of kans is dat de Mundus vult decipi en dus ben ik er, omdat ik me niet kan vinden in het tweede gedeelte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.