Vervang je economische dilemma van Mathijs Bouman

Mathijs_Bouman-nep-econoomJe zal als financieel dagblad-lezer maar geloven wat een Mathijs Bouman verkondigt dat je MOET kiezen of je sterkere banken of meer economische groei wilt zien. Literaire uppercut een is dat je bij een dilemma net zoals bij elk ander keuze je ook de keuze hebt om niet te kiezen. Geen keuze is ook een keuze en vooral toepasbaar bij dilemma’s. Voorbeeld; als je ik tegen je zeg; wil je gevierendeeld worden of opgehangen worden waarna je me een beetje beduusd aankijkt en zegt het liefst geen van beide. PRECIES. En zo herken je een valuta-zwichtende econoom die net terug komt van zijn RTLZ festijn nog nageurend en ruikend naar het valuta-doordringende propagandistisch zijn. En Mathijs het is dat je geen eed van Hyppocrates hebt afgelegd als econoom zijn, anders had je wel heel veel pijn, je wilt hier niet zijn, ga leven als een begijn want je doet net alsof je de arbeiders vertegenwoordigt terwijl je gewoon pleit voor grotere banken en economische groei, dat economie-oneigen is. Wat een economisch horror-festijn wat bij vele alleen kan zorgen voor economisch hoofdpijn en Mathijs uiteindelijk plaatst in een hal een gebroken pot augurken wegdweilt bij de Albert Heijn.  Zoals ze ook wel eens zeggen; wieK.Ons brood men eet, diens woord men spreekt. Mathijs Bouman is hierbij dus BUSTED en dat is voor jou misschien niet zo fijn maar wat had je dan verwacht? Dat alles wat je op school hebt geleerd of je eventuele leerlingen indoctrineert door mijn filter glippen voor de economische gein. No, not this time. You can fool some people some time, but you can’t fool all the people all the time. Mathijs Bouman ziet economisch sterren en de scheidsrechter eindigt het spel vanwege een economisch K.O, Mike Tyson style 1 literaire uppercut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.