MSM kan FED-demonstranten niets maken – MSM is obsoleet

mockingbirdAls ik me besef hoeveel oorlog en onrust de FED in deze wereld heeft veroorzaakt, dan komt er bij een literaire Kraken los die ik omzet in teksten die zo hypnotiserend zijn als het blik van Medusa. En wals over MSM-leugens als een reus over mieren, versterkt door mijn geestverwanten over de hele wereld, overtuigd van de overwinning en de hunkering naar een vreedzame, harmonieuze wereld zonder eindeloze oorlogen en coups om de on-economische groei te legitimeren. Het enige wat groeit zijn de leugens en het fiat-katoenpapier systeem die zo doorzichtig zijn dat een ieder met een paar hersencellen deze kan doorzien, afgezonderd van in de haat-batende en MSM-trollen. De FED-demonstranten zijn ware patriotten en geen nazi’s. De echte terroristen of nazi’s zijn de mensen die het corrupte valuta-systeem verdedigen en in standhouden en constant afleidingen gooien in de MSM om het er maar niet over te hebben. Wow een kritisch en bewuste samenleving, nee dat moeten we niet hebben. Kunnen we niets mee verdienen. Wie gaat onze olie-slurpende, bison-wegende vervoersmiddelen, toiletpapier, anti-biotica burgers,  legbatterij-kipwings, chemische pharma-medicijnen, gedachtenloze entertainment-magazines dan nog kopen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.