Vervang je eindeloze oorlogen – Iedereen verliest – END THE FED

Een oorlog tegen de ouderen en armen, een oorlog tegen de drugs, een oorlog tegen het terreur, een oorlog tegen de hangjongeren, een zero-tolerance beleid voor hennepkwekers, een oorlog tegen de vrijheid van meningsuiting, een oorlog is alleen goed voor degene die er zich er niet in mengen zoals de VS tijdens de 2e Wereld Oorlog en beide partijen voorziet van oorlogtuig. Een oorlog wordt gestart om de on-economische groei te stimuleren door middel van het verwisselen van het industrieel-onbruikbare fiat-katoen papier in echte waarde-houdende metalen en energie. Een oorlog tegen je eigen mensen, je eigen jeugd, je groen-gevingerde kan alleen verloren worden. Een oorlog kan je niet winnen. Een oorlog kan je alleen verliezen. De vraag is echter alleen hoe ver of hoeveel ben je bereid te verliezen. Een oorlog kan je alleen winnen door deze te voorkomen. Heeft er dan niemand Sun-Tzu gelezen? Een oorlog wordt nu weer uitgelokt door dezelfde entiteit die heeft genoten van de 2e Wereld Oorlog. De FED. De FED die verantwoordelijk is voor het veilig opbergen van het goud van Duitsland, dat plots niet meer naar het thuisland wordt bezorgd, terwijl de VS de Russen provoceert en nog een oorlog probeert te ontketenen in Europa.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.