Vervang je constante misleiding – END THE FED

Strijdende journalistGoedemorgen, het is een weer een nieuwe morgen en ik hoop voor je een dag zonder zorgen. Wetende dat je als betrokken persoon voorlog nog zit te baden in Murdoch Massa Media-journalistiek die het woord journalistiek onwaardig is, schrijf ik dit stukje. In de economie van centrale banken waar oorlog vrede betekent en tot de tand-bewapende soldaten adviseurs worden genoemd en ak-47 vurende en rpg lancerende militanten ineens strijdende journalisten. Maar wacht even; journalisten vuren toch alleen woorden af na gedegen onderzoek. Nou, tegenwoordig niet meer in de door de Jafar Massa Media wereld geportreerde wereldbeeld. Tegenwoordig laten zich gebruiken door externe partijen die Assad van zijn troon willen afstoten en accepteren dollars en oorlogstuig om hun “vijand” om te brengen, wie dat ook voor hun mag zijn. Heeft deze vijand dan geen familie of kinderen die hem of haar zullen missen bij zijn dood? En waarom in Syrie; is gewoon niet logisch. Palestina zou wel te begrijpen zijn. Maar Palestina wordt niet gesubsidieerd, dus zodoende. Een echte strijdende journalist, koestert pacifisme en gebruikt woorden en laat deze eventueel acrobatisch dansen om mensen wakker te van hun Massa Media hypnose, dat het de FED is die dit allemaal bewerkstelligt. Mag God(swt) ons allen de wijsheid geven om onze vijand van onze vriend te onderscheiden. Peace.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.