Vervang je dreambox, netflop en schotel – Hier komt XBMC

schotelHeb je een dreambox, netflop, crappytenne of een schotel? Dan kan ik je vandaag vertellen dat je al die commodore troep niet meer nodig hebt. Met XBMC Рeen soort hightech mediaspeler  kan je bijna alles op je device checken op bijna alle platformen. Dus heb je een laptop, android-tvbox, smartphone of een idevice dan kan je dankzij XMBC alles streamen. Van binnenlandse zenders tot buitenlandse zenders, films en series, documentaires en college-tuorials. KOSTENLOOS. Je hebt alleen een internetverbinding nodig en aangezien je gewoon aan het streamen bent, ben je juridisch niet fout bezig. Want het is PEER-to-PEER.

Nadat je het gedownload hebt kan je vervolgens gaan voor diverse add-ons en eventueel skins waardoor je een nog groter aanbod te zien krijgt. Mash-up is wel een goeie en via Lifehacker kan je de beste add-ons nog even downloaden en eventueel installeren. Dus als je het leuk vind om je kijkdevice te pimpen dan is XBMC wel handig. Je hebt geen schotel meer nodig om 2M, Maroc, Vietnamese of Afghaanse zenders te bekijken. Veel plezier.

One Comment

  1. Avatar

    Btw.. misschien kan je je db toch wel inzetten voor xbmc – db draait op linux dus het zou wel moeten lukken na wat programmeerwerk – de schotel heb je echter niet meer nodig behalve als je in de winter van een heuvel wilt gaan glijden of in warm land van een zandheuvel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.