Vervang je Filistijnen/Palestijnen onwetendheid – ISRAEL=FAAL

Echte joden tegen IsraelMisschien doe je het ongemerkt ook maar heb je weleens gezegd:”het gaat allemaal naar de Filistijnen” en daarmee bedoelend dat het slecht gaat met je eigen agenda, gevoel of welzijn. Niet eens beseffend dat Filistijnen gewoon Palestijnen zijn en dat Palestijnen al eeuwenlang worden vervolgd, vermoord en administratief worden vastgehouden zonder uitzicht op vrijlating of berechting. De globalistische elite wilt maar al te graag dat je dit zo zegt want daardoor schuil je je achter de zionistische agenda dat Israel op de een of andere manier het recht heeft om Palestina te koloniseren en eventueel ook Syrie, Irak en een stukje van Saudi-Arabie voor een Groot Israel. Filistijnen zijn geen slecht volk, net zomin als dat jij en ik van nature een slecht mens zijn en Ware joden tegen IsraelIsrael heeft geen enkel recht om het land van de Filistijnen te bezetten ondanks het gespeel met definities, MSM-indoctrinaties en het 2e Wereldoorlog-slachtoffer spelende en dat weten de God-vrezende joden maar al te goed en leven dus in ballingschap precies in lijn met wat God(swt) ze heeft verkondigd. Want het Jodendom veroordeelt het Zionisme en als ze daarvoor opkomen worden ze opgepakt en vervolgd door zionistische Israeliers.

Lang leve PalestinaToen ik het vandaag ging opzoeken in mijn Etymologisch woordenboek kwam ik onder het woordje Filistijnen het volgend tegen: Filistijnen staan bekend in de Bijbel en dat ze in 1285 ze bekend stonden als filistienen. In het latijns worden ze Philistini genoegd en in het grieks Philistinoi. In het hebreeuws onder de noemer pelistim, van peleseth (het land van de Filistijnen) volgens het akkadisch Palasjtu, Pilistju en volgens Palestina.

Het mag wel duidelijk zijn dat de uitspraak “het gaat allemaal naar de Filistijnen” helemaal niet klopt. Het zou beter om te zeggen “het gaat allemaal naar de zionisten” want niets is erger dan een pro-Palestina persoon horen roepen dat het allemaal naar de Filistijnen gaat om een beetje populair te doen met zijn intellectuele hoogmoed wat tevens ook misplaatst is. He kerel; is hoogmoed niet altijd misplaatst, ze noemen het niet voor niets HOOGmoed. Is dus het een constante?

Obama , Israel & the World..Wil je verder de verhouding begrijpen tussen Israeliers en de Filistijnen, dan is het belangrijk om de koper en platina verhouding te kennen. Een Filistijn is een koperen munt en een Israelier is een Platina munt waard in de ogen van de bezetter. Voor elke omgekomen Israelier moet er minstens 300 Filistijnen omkomen, opgepakt of geterroriseerd worden. De begrippen schuldig of onschuldig gaan dan niet op, enkel de wet van de drone-jungle.

One Comment

  1. Wat ook belangrijk is om te weten dat de Hebreeuwse definitie van het woord Filistijnen de standaard is geworden voor het refereren naar het Palestijnse volk. Alsof het een nieuw volk is, een handjevol arabieren die daar de zionisten maar voor de voeten lopen terwijl ze daar al eeuwenlang wonen – vreedzaam met het joodse volk.
    En terwijl de zionisten iedereen wilt wijsmaken dat zij de David zijn in het David-Goliath verhaal financieren ze anti-Israel groeperingen om vervolgens hun bloeddorstige aanval te legitimeren met het Al-Qaida, Hamas-melkkoe. Staat anders zo lullig fosfer-raketten inzetten tegen steengooiende jongelui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.