VS financiert terroristen in Syrie en Irak dankzij de FED – Hola Yellen

De door VS gefinancieerde terroristen in Syrie en Irak gijzelen het islamitische geloof om hun politieke agenda te bereiken en dat is CHAOS. Een chaos situatie waar de VS baat bij heeft om het voor Rusland en China onmogelijk te maken om met eerlijk geld te handelen en het voor Israel gemakkelijker te maken om de Arabische landen verder te verdelen en te destabiliseren. Een boodschap wat Benazir Bhutto heeft moeten bekopen met haar leven. Laat je dus niet gekmaken door valse, leugenachtige commerciele propagandazenders zoals een bndestem, NOS, Telegraaf, trouw, nrc, Joop die leven om leugens te verkondigen om zichzelf te voorzien in hun primaire levensbehoeften. Ze zullen anders de angst die je hebt of koestert voor andersgelovigen tegen je gebruiken om je “vrijheid” van je af te nemen.

One Comment

  1. Deze door de MSM graag genoemde jihadstrijders doen het woord jihad geen eer aan in tegendeel. Ze maken het leven van een miljard mensen vrijwel onmogelijk. Een correcte benaming is om ze Yellenstrijders te noemen omdat ze immers voor de papiertjes werken van Janet Yellen.

    Jihadstrijders zijn zij die hun buren lief hebben, solidariteit tonen aan andersgezinden, elkaar groeten zonder elkaar te kennen, elkaar helpen zonder er iets voor terug te hebben. De moslims die de Yellenstrijders bevechten. De christenen die verdraagzaamheid tonen ondanks de leugens van de MSM. De Joden die met de Palestijnen strijden tegen de zionisten. De Amerikanen die de FED en de dollar-hegemonie virtueel en fysiek bevechten. De bric-landen die de dollar aanzien voor een kanker dat het is en een anti-dollar alliantie oprichten.

    Yellenstrijder: “We will take back Spain”.
    Take back your LIES

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.