Iran en Rusland verenigen zich tegen “Yellen”-terroristen in Irak

Dan kan je wel tof staan met je vinger en je vlag maar als je er niet naar handelt dan zegt zo’n vlag helemaal niets. Integendeel het gebruik ervan zal tegen je gebruikt worden. Een zwarte vlag met wat arabische (heilige) woorden zegt helemaal niets vooral als je je eigen mensen vermoordt, verjaagt en onrust zaait om je zakken te vullen en het realiseren van je in-stukjes-snijden-van-Irak-agenda ten behoeve van olie- en landzuchtigen. Het lijken wel zionisten. En als iets loopt als een zionist (gezicht verbergend), en handelt als een zionist (volk verjagend en vermoordend) en lijkt op een zionist (moskee vervangend) en praat als een zionist (we’ll take back spain) dan is het vast geen eend. Ofwel?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.