Vervang je onwetendheid over je valuta – BASISLES 1

onderbroekkatoenpapierDe valutaire crisis waarin we ons nog volop in bevinden hebben we grotendeels aan onszelf te danken. We zijn namelijk vergeten waar het echt om draait en hebben ons laten intimideren door neppe economen die geloven dat economie een exacte wetenschap is waar er tal van variabelen bestaan die je het als persoon erg moeilijk maakt om het te begrijpen. Dus eerst bluffen ze je over met hun economische arrogantie en daarna laten ze je geloven dat onderbroek-katoenpapier iets van waarde heeft en dat dat geld is. Niets is minder waar tenzij je waarde hecht aan bacterien die zich heftig vermenigvuldigen op de biljetten.

where is the economy?Basisles 1: Goud en zilver was en is geld. Eerlijk geld wat door bankiers niet gemanipuleerd kan worden in omvang. De rest is 1 grote stinkende LEUGEN. PM’s zijn anoniemer dan de cryptocurrencies, heeft talloze industriele toepassingen, wat ik niet kan zeggen van de cryptocurrencies of het fiat-onderbroek-katoenpapier en verdampt niet als de beurzeninstorten, heeft geen elektriciteit nodig en is bovendien inflatie-, rente en schuldvrij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.