Zal Mexico de peso gaan vervangen met zilver oftewel Plata?

Silver SurferIs wel zo slim in een tijd waar centrale banken denken welvaart of werkgelegenheid te kunnen creeeren met een Ctrl+P of kunstmatig de rentes voor failliete staten laag te houden. En waar blijft de rest? De islamitische landen die nog steeds haram geld valuta gebruiken, want fiat-valuta is haram en niet halal want er zit rente, schuld, inflatie en zelfs bacterien in, een FULL House om het zo maar even te zeggen. Waar blijft het halalgeld van Iran, Saoedi-Arabie, Libie, Jemen, Pakistan, Marokko, Tunesie, Egypte en Indonesie? Als er varkensvlees of menselijke dna zit in chocola of vlees dan klaagt iedereen maar als er giftige rente en bacterien verwerkt zit in het valuta dan hoor ik niemand klagen. En begin me niet over crypto-fiat want zonder goud, zilver of elektriciteit stelt het niets voor. Integendeel de nog onbekende functionaliteit van de ledger kan gevaarlijke vrijheidsbeperkende consequenties met zich mee brengen. Is misschien wel handig als fiat-peer-to-peer-ezel maar niet als een “store of value” maar he wat weet ik nou ?

Check

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.