Vervang je kijk op de ramp in Oekraine – En wees eerlijk tegen jezelf

MSM eet zichzelf opHoe vervelend het allemaal ook is voor de nabestaanden, het is belangrijk om onpartijdigheid te blijven en de leugenachtige Murdoch Massa Media niet te vertrouwen. Het is moeilijk voor de weekend-geopolitiek-napratende om een weloverwogen inschatting te maken over de listigheid van de MSM en struikelen vervolgens over de gespleten tong van de media door gelijk te wijzen naar Poetin. Dat zegt wel wat over haar politieke agenda en haar nutteloosheid als het gaat om het achtervolgen van de waarheid, ook al regent het zevens en “verkeerd” geplande videofilmpjes.

Want ik kan ook voor mijn gevoel ook gelijk wijzen naar Jatsenyoek, die in Maart dit jaar met behulp van militanten, gefinancieerd door de VS, een coup heeft gepleegd in Kiev tegen de zin van het volk. Om vervolgens electorale vrijheidstrijders in Crimea,  Donetsk of Logansk te beschuldigen van terrorisme, nou nou. Wie is hier nou de couppleger, jij of ik? En dan kan je wel denken dat je kan schuilen in de schaduw van de man die je president hebt gekroond, maar vergeten zullen we niet, de misdaden in Odessa en in Oost-Oekraine.

Valse vlagCui bono? Wie profiteert van de ramp en de daaruit voortvloeiende onrust? Profiteert Rusland van onrust van de buren? Zou jij profiteren als jouw buren ruzie zouden hebben? Of profiteren de advocaten bij een echtscheiding? Profiteert de VS door  afleiding te zorgen van haar faillisement (door de oprichting van de NDB) en haar privacyschendende praktijken of profiteert iemand anders op een andere voor mij troebele manier?

Een valse vlag is een bepaalde event (vliegtuigramp) om een bepaalde politieke agenda te vervullen door de emotionele energie die gepaard gaat met een dergelijke ramp om te buigen naar een bevolking die bereid is om een land te gaan bezetten. In dit geval betreft het Rusland. Terwijl we eigenlijk zouden moeten kijken naar de couppleger Jatsenyoek en Obama die als een Pinokkio zijn rol vervult voor de valutavervalsers.

Check en Check

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.