Israel heeft geen theologische legitimiteit – Moslimhaat hoort bij Zionisme

Anti-semitismeHet is voor moslims erg moeilijk om van zionisten of wel moordenaars te houden. Vergeef ze hun tekortkomingen. Dit komt omdat ze door de jaren heen getuige zijn geweest van talloze vermoorde, illegaal vastgehouden of verjaagde Palestijnen door zionisten. Zionisten misbruiken het Jodendom om een ieder kritische blik of mening te onderdrukken en als eenzijdig of dom af te schilderen en melken de Tweede Wereld Oorlog, het antisemitisme en het recht op zelfverdediging om hun doel te bereiken, hoeveel mensenlevens het ook mag kosten. Joden die in ballingschap wonen worden vervolgd en vernederd omdat ze Israel als een gruwelijk iets zien, omdat het tegen de Wil van God(swt) gaat die ze heeft bevolen in ballingschap te leven. Misschien vind je ze op elkaar lijken maar je kunt ze heel makkelijk uit elkaar halen door op het volgende te letten. Joden lezen de heilige Thora en zionisten lezen het handboek Talmoed.

anti-semitismeDe massamedia zoals bijvoorbeeld de NRC krijgt betaald om Israel koste wat het koste te verdedigen of Pro-Palestijnen danwel moslims zwart te maken. De media snijdt zich hierdoor in eigen vingers omdat 1 steeds minder mensen de media vertrouwen en het dus lezen (invloed) en 2 het afnemende vertrouwen brengt ook de afnemende bereidheid om iets van ze te kopen(goodwill) en 3 een grotere afhankelijkheid creërt richting malafide ngo’s, elitaire entiteiten en ander zionistisch Hasbara kwakzalverij(zwakte).

Pinky and the BrainJe krigt ongetwijfeld veel vertwijfelde reacties en zuchten als je Pro-Palestina bent en ze aangeeft via media, blogs en fora dat de zionisten de meeste voor valuta-zwichtigende vertegenwoordigers in handen hebben en dat dit komt door het centrale bank systeem en het werken met de Federal Reserve Notes van de FED, maar dat maakt het niet minder waar. Denk maar eens na wat jij zou doen met een ongelimiteerde wc-rol en een valuta-drukpers en willig accepterende energie en arbeid ruilende partners. Pinky zou het misschien niet weten maar The Brain wel. Wie ben jij?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.