Vervang je hasbara-activiteiten – Zionisme is niet kosher

HasbaraMisschien heb je het gehoord maar op de een of andere manier zijn er toch nog sympatisanten die graag  willen vechten voor een Israel. Ondanks alle wreedheden naar haar buren en een democratisch gehalte waar Hitler jaloers op zou zijn, willen ze hun leven graag geven voor zionistische entiteit in Palestina. Waar ligt het aan? Of wat is de wortel? Hebben ze een studieschuld? Is het een springplank voor hun materiele carriere of worden ze gedwongen? Nu de meeste van ons al kennis hebben genomen van de jihadstrijders die in naam van God(swt) menen te strijden zijn er nu ook zionistische hasbara-strijders die strijden voor Israel en datgene waar ze voor staat. Democratie en rechtvaardigheid. framingDe fundamenten van Israel waarmee Israel maar al te graag de Palestijnen mee bombardeert, gevangen houdt en vermoord. Het is alleen erg jammer dat de definitie democratie en rechtvaardigheid in de vorm komen van een openlucht-gevangenis, fosforbommen, en God(swt) mag weten met wat voor ongein ze allemaal op hun dak krijgen.

Dan rijst er bij ook de vraag of de hasbara-strijders dezelfde behandeling krijgen als de vermeende jihadstrijders?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.