Moslims zouden alleen met eerlijk geld moeten werken: ZILVER

zilver bullionValuta is een claim op echt geld. Echt geld is goud en zilver. De claim wordt tegen je gebruikt om oorlogen te financieren en onrust te zaaien. Je onwetendheid over valuta en geld wordt tegen je gebruikt om collectieve diefstal legitiem te doen lijken. Centrale banken spelen in de verspreide leugen de held die de bevolking kan verrijken met valuta oftewel een claim op geld. En dat zorgt voor leugenachtige vertegenwoordigers die hitsen op oorlogen, ten koste van onze kinderen en ten bate voor de lijkenpikkers die zwichten voor de valuta-claims.

lijkenpikkerSinds de uitvinding van valuta ofwel de claim op geld is er onrust. Vroeger moest je verplicht in het leger tenzij je het geld of de claim had om je uit te kopen. Tegenwoordig is dat anders. De meeste van ons, zien het verschil niet tussen een claim op geld en het geld zelve. Ons gebrek aan onderscheidingsvermogen wordt tegen ons gebruikt om oorlogen te financieren door middel van schuld, inflatie en rente.

Echt geld is soeverein en iedereen herkent het, ondanks dat vele de praktische handelbaarheid betwijfelen. Een claim is niet soeverein en slechts een handje vol herkent het, afhankelijk van de regio. Als je goud of zilver in je handen hebt, dan weet je dat je waarde in je bezit hebt. Als je een papiertje van de VS, Marokko of Iran hebt, dan hoop je dat iemand het inwisselt voor wat lokale claims. Begrip komt vaak met bezit.

Ik ben ontroerd als ik zie hoeveel mensen de straten opgaan om de massaslachting van Palestijnen te verwerpen en Israel’s agenda te boycotten. Echter is het belangrijk om te weten dat in een financiele oorlog waar een materiele oorlog uit voortvloeit alleen effectief kan worden bevochten door financiele middelen; goud en zilver. Als je spaart in claims van de centrale banken en protesteert tegen de wandaden van Israel op de Erasmusbrug, dan ben je net als de legbatterij die haar hok te klein vindt en toktokt bij het leggen van een ei, of net als Greenpeace die tegen Shell protesteert terwijl ze dezelfde olie gebruikt om haar boot voort te drijven, of damregels in acht neemt als je zit te schaken. Echter als je spaart in echt geld dan ben je pas echt de financiele oorlog aan het bevechten. Echt geld kun je immers niet printen, claims wel.

Als moslims conservatief zouden zijn als het gaat om hun geld, dan zou Israel financieel gezien niet in staat(vanwege de steun van de VS) zijn de Palestijnen zo te mishandelen en God(swt) weet het best. Maar jammer genoeg zie ik vele oprecht verontwaardigde hun media cipiers confronteren, terwijl de financiele cel geopend kan worden met een zilveren sleutel en niet met een claim. Een Islamitische bank worden opgericht met echt geld zonder rente, inflatie en zonder claim. Het printen van claims vermeerdert de hoeveelheid van geld in geen enkel aan natuurkundig onderworpen wereld.

Als moslims effectief tegen de zio-bankiers willen protesteren(want dat is wat Israel in feite is), dan zouden ze moeten protesteren met hun portemonnee. Alleen dan strijden ze effectief tegen de bankiers die de wandaden in Palestina en de Gaza-strook mogelijk maken. En zolang je de claim van de centrale bankiers actief spaart en vertrouwt, dan ben je tot een zekere hoogte medeplichtig aan de voortdurende onrust in de Islamitische wereld. Want zonder de acceptatie van de collectief werkende is een claim niets meer dan een claim. Net zoals Israel’s claim op Palestina. Als ze via honderd mediakanalen roepen dat ze recht hebben op het land van de Palestijnen, vermeerdert dat hun recht op het land of nemen de claims gewoon toe?

Spaar dus in zilver want zilver is geen belegging en doe zakaat in zilver en licht mensen in over zilver. Het is geld want echt geld wordt gewogen en claims worden geteld. De rest is gewoon pyramide-oplichterij; hetzij fiat-claims of crypto-fiat-claims. En schuld? Dat is een kwestie van erkenning…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.