Vervang je zilver-hoarding – Deel je materiele en informationele schat

betaal het vooruitWat is een schat waard als je hem niet deelt? Wat is kennis waard als je het niet verspreid? Wat is wijsheid als je er niet naar handelt? Wat is goud of zilver waard als je deze aan niemand kan geven? Wat is een claim dan een claim? Wat is de leugen zonder waarheid dan een leegte? Wat is een bankrekening vol met claims dan een aantal nummers op een platform? Wat is een schuld waard zonder de erkenning van de geleende?

Willen we verandering teweeg brengen, dan kunnen we niet aan onze cipiers vragen om verandering. We moeten het zelf doen want de verandering dat ben jij. Eerst was je er niet en nu ben je er om mijn letters hier te lezen. count of monte cristoAl heb je maar 1 zilveren lepel en moet je net als de Count of Monte Cristo je een weg banen door de valse mediakanalen, de hebzuchtige claim-banken, de zielverkopende politici en de haat-bommen verspreidende. Stoppen zal je niet en opgeven is geen optie.

ontsnap-planEn omdat we nog steeds te maken hebben een financiele oorlog, heb ik de volgende bouw/ontsnap-plannen geconstrueerd.

1. Koop 10, 20 of zelfs 100 zilveren munten.

2. Doneer minstens een derde van je zilveren munten aan je vrienden, familie, geloofsgemeenschap en/of hulpbehoevende, maar neem je tijd.

3. Heb je geen liquide middelen om zilver te kopen, probeer dan een derde van je tijd te besteden/doneren aan dingen waarvan jij denkt dat het ten goede komt aan de maatschappij, hetzij door educatie, vrijwilligerswerk(bloggen, vuilruimen, boodschappen doen) of socialisatie – denk aan alleenstaande ouderen.

Misschien begrijp je de significantie van de punten, misschien niet. Zilver is geld en door claims om te ruilen voor geld, bezit je echt geld. En met bezit komt vaak begrip, niet altijd. Bezit is echter niet alles, want het zilver wordt je gegeven – is je gegeven. God(swt) will give me justiceDeel het met mensen zodat het collectief begrip stijgt en zodanig de materiele en informationele armoede bestrijdt. Zodat datgene wat je geeft of je nou wil of niet terugkrijgt. En vervang je angst voor armoede, want deze is ongegrond en de eerste stap van je strijd. Ik vertel je alleen wat ik geloof en gebruik geen krijt, zodat je terzijnertijd niet op je handen bijt, uit spijt en dat is een theologische feit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.