Schuld Rusland inzake MH17 niet bewezen – Schuld Israel inzake Gaza onontkenbaar

anti-semitismeCui bono? 2 weken na de crash van MH17 wordt er nog volop gesproken over de crash van MH17 terwijl er nog geen 2200 kilometer verderop wel een vijfvoud aan MENSEN met bruut geweld zijn omgebracht in de Gazastrook – een 150voud in Syrie door militanten en een 15voudig in Irak door ISIS. Elk mens omgebracht is er 1 teveel, maar als de dijk breekt volgt er een overstroming, waar zelfs het Ebola-virus momenteel niet aan kan tippen. Een oorlog kan je niet winnen, ervan uitgaande dat je niet de derde persoon bent die ver uit de buurt blijft, behalve als het gaat om de bevoorrading en de continuering van de oorlog.conglomeraten De deelnemers zijn echter beide verliezers en de mate van verlies wordt bepaald door de lengte van het conflict. Maar verder is het business as usual voor Shell en de schaliegas in Oost-Oekraine en Genie Energy en de olieboringen op de Golanhoogtes in “voormalig” Syrie.

Check en Check

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.