Onrust zaaien in Oekraine om Koerden te bewapenen in Irak

Blogs over BagdadTerwijl de MSM spreekt van een humanitaire steun-“actie”, krijgen de mensen in Noord-Irak offensieve wapens om mensen uit centraal-Irak te bestrijden, terwijl de laatst genoemde in eerste instantie in het leven is geroepen door de VS om Assad in Syrie van de troon te stoten. En zonder blozen hebben ze wapens geleverd aan beide groeperingen die elkaar nu naar de keel grijpen. Hoezo kan je niet een groep arme mensen inhuren om een andere groep arme mensen af te maken? PROBLEEM/KANS/OPLOSSING ->REACTIE<- PROBLEEM/KANS/OPLOSSING and that’s the way poor people die, commercial media lie, innocent children cry and rich people get high.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.