De weg naar de Eerste Wereld Vrede – Plan van aanpak

vredeWat ben ik die vid’s die het de hele tijd maar kunnen hebben over de derde wereld oorlog beu en vandaar dat ik dit nu schrijf. Ik hoop dat je de punten opvolgt voor een Eerste Wereld Vrede voor ons en onze kinderen.

De illegale oorlogen waarvan we nu getuige zijn heeft alleen maar kunnen gebeuren doordat we collectief printbare valuta’s accepteren, sparen en verruilen voor onze tijd, arbeid en gezondheid. Heb jij dus spaargeld in de vorm van euro’s of dollars boven de tienduizend, verzilver dan minstens 90% van je (virtuele) fiat-papier in het zilveren edelmetaaltje. Heb je een pensioen, koop deze dan af ondanks de valutaire inhoudingen.

Dat is het enige. Zo makkelijk is om een Eerste Wereld Vrede te bewerkstelligen. Oorlog is namelijk duur en doordat je je kapitaal verzilvert hebben de bankiers minder tot geen macht om soldaten te betalen, landen te bezetten, nietszeggende valuta te verruilen voor energie. Denk aan Qadhafi, Saddam Hoessein en John F Kennedy.

Heb je dus een hekel aan oorlog tegen mensen in welk gebied dan ook of veracht je de torenhoge bonussen ten koste van hardwerkende mensen dan koop je zilver. Ben je helemaal klaar met de leugens van je politieke vertegenwoordigers dan koop je zilver. Heb je toekomstperspectieven waarnaar je werkt dan koop je zilver. Waarom sparen in een valuta wat ze kunnen printen en waar je nauwelijks rente op krijgt als bankiers in geval van nood je de toegang tot je kapitaal kunnen ontzeggen…

zilveren guldenDe weg naar de Eerste Wereld Vrede begint met eerlijk geld en dat is zilver. Zilver is namelijk het antibiotica tegen de centrale bankiers, de vampiers, tegen de fascisten en de radicalisten. Koop fysiek zilver. Niet omdat je er een hogere prijs voor wilt in een waardeloos wordende valuta maar omdat je het wilt gebruiken als geld. Zoals vroegah. Eerste Wereld Vrede klinkt helemaal zo slecht nog niet. Ik hoop dat je mijn punten ten harte neemt, immers schrijf ik alleen wat ik geloof. En ik geloof dat we de centrale bankiers en hun oorlogzuchtige, monetaire systeem kunnen verpletteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.