Vervang je hennepruimingen en legaliseer hennep NU potver3dub…

hennep legaliserenWant de ene hennep-opruiming is niet voltooid of de andere kweek is alweer aangelegd, waardoor de winsten in het ondergrondse circuit circuleren en de lasten worden verhaald bij de mensen. De mensen die de agenten betalen en dat zijn wij. De illegalisering maakt het gebruik van industriele, recreatieve of medicinale hennep buitengewoon duur voor gebruikers en TrailerParkBoys3handig winstgevend voor kwekers die veelal stroom aftappen en brandgevaarlijke situtaties erop nahouden. En dit is een direct gevolg van de illegalisering ook al noem je het gedoogbeleid. Een halve legalisering(verkoop) is een hele illegaliteit(cultivatie). Hennep is van ons en iedereen zou zelf kunnen bepalen hoeveel planten hij of zij kweekt en het klinkt misschien vreemd maar dat noem je dan een VRIJE MARKT. En natuurlijk kan je het misbruiken maar dat geldt voor alles. Denk aan burgers, vorken, messen, alcohol, auto’s, religie, monopolie op valutacreatie enzovoorts maar die zijn niet illegaal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.